Ιστορικό κέντρο, ο Δήμαρχος επεκτείνει το διάταγμα κατά της υποβάθμισης και κατά του αλκοόλ

Ιστορικό κέντρο, ο Δήμαρχος επεκτείνει το διάταγμα κατά της υποβάθμισης και κατά του αλκοόλ

Ο δήμαρχος της Πίζας Michele Conti επέκτεινε τα δύο διατάγματα, κατά του αλκοόλ και κατά της υποβάθμισης, για να αποτρέψει και να εξουδετερώσει τις συμπεριφορές που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων και να εξασφαλίσει σεβασμό στην αστική ευπρέπεια στις περιοχές του ιστορικού κέντρου.

ΔΙΆΤΑΓΜΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΛΚΟΌΛ. Το μέτρο παρατείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 τις απαγορεύσεις που προβλέπονται από το προηγούμενο διάταγμα, που λήγουν την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, αλλά τροποποιούν την αίτησή τους. Αναλυτικά, το διάταγμα απαγορεύει, από τις 2 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2022, στους δρόμους και τις πλατείες που περιλαμβάνονται στη “ζώνη Α” και στη “ζώνη Β” του ιστορικού κέντρου (που προσδιορίζεται από τον κανονισμό για τις οικονομικές δραστηριότητες στον τομέα των τροφίμων, δηλαδή ολόκληρη την περιοχή του σταθμού και ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου), την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή καθώς και:

– την πώληση αλκοολούχων ποτών και σκληρών οινοπνευματωδών ποτών σε δημόσιες εγκαταστάσεις, σε μίνι μάρκετ, σε εγκαταστάσεις γειτονιάς, σε εγκαταστάσεις μεσαίων πωλήσεων και σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης, από τις 17.00 έως τις 24 ώρες (από τις 24.00 έως τις 6.00 ισχύει η απαγόρευση που επιβάλλεται από τους εθνικούς κανονισμούς)

– η χορήγηση αλκοολούχων ποτών και οινοπνευματωδών ποτών, από τις 17.00 έως τις 3.00 την επόμενη ημέρα (από τις 3.00 έως τις 6.00 η απαγόρευση που επιβάλλεται από τους εθνικούς κανονισμούς) με μόνη εξαίρεση την υποβοηθούμενη υπηρεσία στα τραπέζια (εντός ή εκτός του δωματίου) και στον πάγκο, με την υποχρέωση των διαχειριστών να αφαιρούν, στο τέλος της κατανάλωσης, τα χρησιμοποιούμενα δοχεία και να εμποδίζουν τη μεταφορά των ποτών που σερβίρονται στον πάγκο εκτός του δωματίου.

– η εκμετάλλευση γυάλινων δοχείων σε δημόσιους χώρους και χώρους για την άμεση κατανάλωση ποτών κάθε είδους, από τις 17.00 έως τις 7.00 της επόμενης ημέρας.

Οι πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι που περιλαμβάνονται στη ζώνη Α και στη ζώνη Β του ιστορικού κέντρου και επηρεάζονται από φαινόμενα συνωστισμού ενδέχεται να είναι προσωρινά κλειστές για το κοινό εάν συμβούν συγκεκριμένες συγκεντρώσεις ανθρώπων, εκτός από την πιθανότητα εισροής/εκροής σε δημόσια ιδρύματα που είχαν προηγουμένως κρατηθεί από πελάτες και ιδιωτικές κατοικίες. Για την πραγματοποίηση αυτών των κλεισίματος, ο δήμος της Πίζας μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωπικό ιδιωτικών εποπτικών υπηρεσιών που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ανταποκριθεί στις οδηγίες που δόθηκαν από το προσωπικό των αστυνομικών δυνάμεων που υπηρετούν.

ΔΙΆΤΑΓΜΑ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗΣ. Το μέτρο, το οποίο επεκτείνει το προηγούμενο διάταγμα λήγει την παρασκευή 21 δεκεμβρίου, απαγορεύει από την 1η ιανουαρίου έως την 30 ιουνίου 2022 για να καθίσει, να ξαπλώσει ή να κοιμηθείτε σε δημόσια γη ή σε χώρους για δημόσια χρήση ή ανοικτή για το κοινό πέρασμα, στα σκαλιά του βάθρα αγαλμάτων και μνημείων, σχετικά με τα κατώτατα όρια, στα πατώματα, στους τοίχους, στα σκαλιά τοποθετείται έξω από δημόσια και ιδιωτικά κτίρια όσο πιστοποιούν δημόσιο τομέα ή θέμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε χώρους πρασίνου, για την αστική επίπλωση (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων ράφια).

Το διάταγμα θα εφαρμοστεί στους ακόλουθους δρόμους και πλατείες της Δημοτικής επικράτειας:

– Πίζα Περιοχή Νότια: Piazza della Stazione; via Alfredo Catalani; via Cesare Battisti (μέχρι την Piazzale Carlo Alberto della Chiesa); Rotonda dell’ordine del Santo Sepolcro, via Silvio Pellico; largo Padri della Costituzione; Piazza sant’antonio; Via Giuseppe Mazzini (από την Piazza sant’antonio via Riccardo Zandonai) via Riccardo Zandonai; piazza Vittorio Emanuele II, via Massimo d’azeglio; Via Giuseppe Mazzini; via Benedetto Croce και πλατεία piazza Chiara Gambacorti, μέσω Borghese; via Filippo Turati; Via Giovanni Pascoli; via gianbattista Queirolo; via Francesco Bonaini (από Via Cristoforo Colombo έως via Gianbattista Queirolo) Via Cristoforo Colombo.via Corridoni (από Cristoforo Colombo έως Piazza della Stazione). via Giacomo Puccini. via Amerigo Vespucci. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν επίσης τις στοές και τις γκαλερί του viale Gramsci, τις στοές του Κεντρικού Σταθμού, το παλάτι και την Επαρχιακή Διοίκηση, Το Ιταλικό ταχυδρομείο, το Εμπορικό Επιμελητήριο, την πλατεία Keith Haring;

– Βόρεια περιοχή της Πίζας: Piazza Dante Alighieri, Via Santa Caterina, Piazza Martiri della Liberta, Piazza del Carmine, via Di Banchi, via Toselli, Corso Italia. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν επίσης τα σκαλιά της εκκλησίας και τα κτίρια που βρίσκονται στην Piazza dei Cavalieri.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *