Καιρικό γεγονός 24-26 Δεκεμβρίου: οι παρεμβάσεις του Consorzio 4 Basso Valdarno

Καιρικό γεγονός 24-26 Δεκεμβρίου: οι παρεμβάσεις του Consorzio 4 Basso Valdarno

Εορταστικές εκδηλώσεις στην εργασία για τους άνδρες του Consorzio di Bonifica 4 Basso Valdarno. “Οι βροχές επηρέασαν ολόκληρη την περιοχή ξεκινώντας από αργά το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου και συνεχίστηκαν, με διαφορετική ένταση, μέχρι το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου – εξηγεί ο πρόεδρος Maurizio Ventavoli – η κοινοπραξία ενεργοποιήθηκε αμέσως με τις ομάδες επιτήρησης και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που φρουρούσαν την περιοχή και επιλύθηκαν ορισμένα κρίσιμα ζητήματα”.

Όσον αφορά το δυτικό τμήμα της περιοχής, όσον αφορά την περιοχή Pisan και τους λόφους Valdera, οι άφθονες βροχές έχουν ενεργοποιήσει τις μονάδες άντλησης που έχουν εργαστεί με πλήρη δυναμικότητα για ολόκληρη την περίοδο. Το προσωπικό της κοινοπραξίας παρενέβη επιτόπου και με τηλεχειρισμό, παρακολουθούσε ολόκληρη την προειδοποίηση σε όλα τα φυτά, ιδίως στη βόρεια περιοχή (αποκατάσταση των Agnano, Camapaldo, Lamapiena, Ragnaione, Pisa Sud).

Έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με εμπόδια και πλημμύρες. Μεταξύ αυτών, η αποκατάσταση των μηχανικών γκρέιντερ, που τέθηκε σε περιορισμό στο Campalto φυτό (Πίζα), το disstruction από ένα φραγμένο διάβαση στο Guado Baragaglia στο Zambra Montemagno Di (Calci, Pi) και ένα πλέγμα στο Rio Di Noce, όπου τα κλαδιά και χόρτα που είχε συσσωρεύσει (Vicopisano, Pi).

Αφαιρέθηκε επίσης υλικό από τα πλέγματα του εργοστασίου της Ragnaione (Pisa), για να επιτραπεί η λειτουργία σε πλήρη δυναμικότητα και αφαιρέθηκαν μερικά φυτά που έπεσαν μέσα στο χαντάκι Fiumaccio (Metato, San Giuliano Terme, Pi). Τελικά απελευθέρωσε μια κατολίσθηση στην κοίτη του ποταμού Val di Rio di sopra (La Gabella, Calci, Pi). Επίσης, παρακολουθούσε συνεχώς τα επίπεδα του Fosso del Mulino με ελιγμούς κλεισίματος και Ανοίγματος σε συνδυασμό με τις πλημμύρες των ποταμών Arno και Serchio.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *