Το Netflix θα αυξήσει σύντομα τις τιμές συνδρομής

Το Netflix θα αυξήσει σύντομα τις τιμές συνδρομής

Η Netflix θα αυξήσει τις τιμές των συνδρομών της μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό είναι σύμφωνα με την Wall Street Journal. Τα νέα μιλούν επί του παρόντος μόνο για αυξήσεις τιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η Ευρώπη θα έχει επίσης μια στροφή λίγο αργότερα.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό;

Η ροή και άλλες υπηρεσίες έχουν γίνει όλο και περισσότερο μέρος της ζωής μας τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας δύσκολο να φανταστούμε ότι δεν τις έχουμε πια. Ωστόσο, όλες αυτές οι υπηρεσίες γίνονται όλο και πιο επιβαρυντικές για τον προϋπολογισμό μας, ειδικά επειδή μια αύξηση των τιμών φαίνεται να ακολουθεί μια άλλη. Για παράδειγμα, η Apple Music και το Spotify έχουν γίνει πιο ακριβά τον περασμένο χρόνο. Η Disney + αύξησε το τέλος συνδρομής στις ΗΠΑ, αν και δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στην Ευρώπη.

Στις Ειδήσεις: Τώρα που η απεργία των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ έχει τελειώσει και οι διαπραγματεύσεις με την ένωση ηθοποιών βρίσκονται και πάλι σε εξέλιξη, είναι καιρός να κοιτάξουμε το μέλλον. Επιπλέον, οι υπηρεσίες ροής φαίνεται να αναζητούν περισσότερα έσοδα. Έτσι, η Netflix θα σχεδίαζε να κάνει μερικές από τις συνδρομές της πιο ακριβές σύντομα.

Λεπτομέρεια

  • Η Netflix θα μιλήσει επί του παρόντος εσωτερικά για μια παγκόσμια αύξηση των τιμών. Ωστόσο, θα εφαρμοστεί πρώτα στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για την Ευρώπη, τα σχέδια είναι ακόμη λιγότερο συγκεκριμένα.
  • Η αύξηση των τιμών θα ισχύει μόνο για τις κλασικές συνδρομές, χωρίς διαφημίσεις. Η φθηνότερη φόρμουλα συνδρομής, με τη διαφήμιση, δεν θα ήταν πιο ακριβή. Με αυτόν τον τρόπο, η Netflix ελπίζει να πείσει ακόμη περισσότερους πελάτες να το επιλέξουν. Σύμφωνα με τους εμπιστευτικούς, αυτός ο τύπος είναι ο πιο προσοδοφόρος για την υπηρεσία ροής. Νωρίτερα, για τον ίδιο λόγο, η Netflix ακύρωσε τη φθηνότερη βασική συνδρομή της σε ορισμένες χώρες όπου υπάρχει ο τύπος “Basic with Ads”.
  • Αυτός ο τύπος συνδρομής με διαφημίσεις δεν είναι ακόμη διαθέσιμος στη χώρα μας προς το παρόν. Επομένως, η υπηρεσία ροής μπορεί επίσης να περιμένει περισσότερο για να εφαρμόσει αύξηση των τιμών στην Ευρώπη.
  • Η τελευταία αύξηση των τιμών του Netflix στο Βέλγιο χρονολογείται από τον Ιανουάριο του 2022. Πρόσφατα, η υπηρεσία αποφάσισε να προσαρμόσει αυστηρότερα την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι στην πράξη να πληρώνουν πρόσφατα περισσότερα για τη χρήση του Netflix.