Ο Musk θέλει να κάνει το X έναν αθλητικό και εμπορικό παράδεισο

Ο Musk θέλει να κάνει το X έναν αθλητικό και εμπορικό παράδεισο

Ο Elon Musk και ο διευθύνων σύμβουλος της X Linda Yaccarino προσπαθούν να επανατοποθετήσουν το πρώην Twitter, τώρα X.η εστίαση θα είναι στα ψώνια και τον αθλητισμό. Διερευνώνται ευκαιρίες για τη διευκόλυνση εύκολων αγορών μέσω άμεσων μηνυμάτων. Έχουν επίσης πραγματοποιηθεί συζητήσεις με διάφορους παρόχους λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου για τεχνολογική υποστήριξη, γράφουν οι πληροφορίες.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό;

Οι απότομες μειώσεις στα έσοδα της X, σε συνδυασμό με 1, 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες χρεώσεις τόκων για 13 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους που χρησιμοποίησε ο Musk για να αγοράσει το Twitter, έχουν ωθήσει την εταιρεία βαθιά στο κόκκινο. Η CEO Linda Yaccarino, η οποία προσλήφθηκε με βάση τις ισχυρές σχέσεις της με τους διαφημιζόμενους, θέλει τώρα να πείσει τις τράπεζες ότι είναι δυνατή η ανάκαμψη.

Στις ειδήσεις. Ο Χ αλλάζει τον ώμο του όπλου. Το κοινωνικό μέσο δεν φαίνεται πλέον να πιστεύει σε μια ανάκαμψη χάρη στους τύπους συνδρομής, σύμφωνα με την Αμερικανική techsite.

 • Η CEO Linda Yaccarino εξετάζει την ενσωμάτωση των συνδέσμων checkout με ένα κλικ σε άμεσα μηνύματα. Ένα άλλο μέρος της επέκτασης περιλαμβάνει ζωντανές αγορές.
  • Πριν από αυτό, ανακοινώθηκε μια συνεργασία με την Paris Hilton για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου βίντεο για ζωντανές αγορές.
 • Ο Yaccarino σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει το αθλητικό περιεχόμενο στο X.Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή στιγμιότυπων από παιχνίδια NFL, NASCAR και NBA.
  • Το X προσπαθεί επίσης να επεκτείνει το φάσμα των κλιπ από αθλητικούς αγώνες

Ο Χ συνεχίζει να χάνει χρήματα

Μεγέθυνση. Ο Musk έχει απολύσει περισσότερο από το 80% του προσωπικού του Twitter κατά το παρελθόν έτος, αλλά η εταιρεία εξακολουθεί να χάνει χρήματα. Επειδή τα έσοδα του X έχουν μειωθεί σημαντικά, εν μέρει λόγω αλλαγών στις πολιτικές εποπτείας περιεχομένου.

 • Εκτιμάται ότι το X εξακολουθεί να παράγει το ήμισυ των διαφημιστικών εσόδων από την εξαγορά του από τον Elon Musk.
 • Ο Musk μιλάει εδώ και αρκετό καιρό για την εξέλιξη του X σε μια “εφαρμογή everything”, η οποία προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών. Τα σχέδια για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω ενός τύπου συνδρομής έχουν αποτύχει σε μεγάλο βαθμό.
  • Από τον Ιούλιο, μεταξύ 815.000 και 865.000 άτομα έχουν εγγραφεί στο X Premium, περίπου το 0,3% των 245 εκατομμυρίων καθημερινών ενεργών χρηστών της εφαρμογής.
 • Ο Χ θέλει επίσης να εργαστεί για την επανένταξη του Twitter Amplify , μιας διαφημιστικής πρωτοβουλίας που ήταν μια σημαντική πηγή εσόδων πριν από την απόκτηση του Musk.
 • Ο Musk έχει αναθέσει σε μια ομάδα να προσθέσει λειτουργίες πληρωμής στην εφαρμογή για να υποστηρίξει τον τομέα των λιανικών επιχειρήσεων.

Η ασφάλεια της επωνυμίας και το ανεπιθύμητο περιεχόμενο εξακολουθούν να αποτελούν ανησυχία

Σμικρύνετε. Η ασφάλεια της επωνυμίας και η παρουσία ανεπιθύμητου περιεχομένου στην πλατφόρμα εξακολουθούν να αποτελούν ανησυχία, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τα έσοδα από διαφημίσεις.

 • Τα νέα χαρακτηριστικά λιανικής πώλησης εξετάζονται για να παρέχουν στους δημιουργούς περισσότερες ευκαιρίες εσόδων, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης προμηθειών για τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω αναρτήσεων.
 • Ωστόσο, οι προγραμματισμένες λειτουργίες του καταστήματος κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν αντίθεση από χρήστες που ενδέχεται να αντιλαμβάνονται τις διαφημίσεις σε άμεσα μηνύματα ως ανεπιθύμητα μηνύματα.
  • Οι Financial Times ανέφεραν τον περασμένο μήνα ότι η Meta συζητά την ενσωμάτωση της διαφήμισης στο WhatsApp, εγείροντας ανησυχίες μεταξύ των εργαζομένων ότι θα αποξενώσουν τους χρήστες. Ο Μέτα αρνήθηκε την αναφορά.