Έχει χάσει η Apple Watch την προσπάθειά της για καινοτομία;

Έχει χάσει η Apple Watch την προσπάθειά της για καινοτομία;

Το Apple Watch Series 9 Μόλις κυκλοφόρησε, αλλά υπάρχουν ήδη πολλές φήμες για τον διάδοχό του. Αυτά είναι μάλλον απογοητευτικά προς το παρόν, επειδή οι μεγάλες καινοτομίες φαίνεται να λείπουν και πάλι.

Στις ειδήσεις:” το νέο Apple Watch του 2024 είναι απίθανο να έχει σημαντικές καινοτόμες εμπειρίες”, αναφέρει μια έκθεση του γνωστού αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Λεπτομέρεια:

  • Η Apple έχει επικριθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι λείπουν σημαντικές καινοτομίες με κάθε νέα σειρά Apple Watch. Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός του Apple Watch ήταν σχεδόν ο ίδιος από τη Σειρά 4 το 2018.
  • Επίσης με το Apple Watch Series 9, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα, πολλοί οπαδοί απογοητεύτηκαν. Μόνο η νέα λειτουργία “διπλό πάτημα”, με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα πράγματα της επιλογής σας, προκάλεσε κάποιο ενθουσιασμό. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, θα υπάρξουν μεγαλύτερες αλλαγές το επόμενο έτος. Τότε το Apple Watch είναι δέκα ετών και έτσι αναμενόταν μια ειδική επετειακή έκδοση.
  • Ωστόσο, σύμφωνα με τον Κουό, αυτό δεν θα συμβεί. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον αναλυτή, το επόμενο έτος το Apple Watch δεν θα έχει ακόμη την πολυαναμενόμενη οθόνη γλυκόζης αίματος. Επιπλέον, μια οθόνη μικρο-LED δεν είναι επίσης για αμέσως. Το τελευταίο θα μπορούσε ακόμη και να περιμένει μέχρι το 2026. Ο Kuo αναμένει ότι η Apple εργάζεται επί του παρόντος κυρίως για έναν τρόπο ενσωμάτωσης των μελλοντικών ρολογιών της Apple με το προηγουμένως ανακοινωμένο ακουστικό Apple Vision Pro.