Το πιο δημοφιλές YouTuber φτάνει σε νέο ορόσημο

Το πιο δημοφιλές YouTuber φτάνει σε νέο ορόσημο

Ο Jimmy Donaldson, πιο γνωστός από το alter ego του MrBeast, έχει φτάσει σε ένα νέο ορόσημο στο YouTube. Ο κύριος λογαριασμός του έχει ξεπεράσει το σήμα των 200 εκατομμυρίων συνδρομητών.

Ποιος; Ο MrBeast είναι γνωστός στο YouTube για τα τεράστια ακροβατικά του, όπου οι άνθρωποι μπορούν μερικές φορές να κερδίσουν γιγαντιαία χρηματικά ποσά με παράλογες προκλήσεις.

  • Στο παρελθόν, για παράδειγμα, μερικές φορές άφηνε τους ανθρώπους να κρατούν ένα αυτοκίνητο για όσο το δυνατόν περισσότερο, με αυτόν που κράτησε περισσότερο να πάρει το αυτοκίνητο στο σπίτι.
  • Αναδημιούργησε επίσης το παιχνίδι καλαμαριών και οργάνωσε ένα παιχνίδι με έναν συμμετέχοντα από κάθε χώρα του κόσμου.
    Τα βίντεό του από αυτά τα ακροβατικά προβάλλονται μαζικά και ο MrBeast σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο YouTube.

200 εκατομμύρια συνδρομητές

Σε αριθμούς: η δημοτικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται και η συμμετοχή του αυξάνεται όλο και πιο γρήγορα.

  • Για παράδειγμα, έφτασε το σήμα των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών τον Ιούλιο του 2022 και πέρασε το PewDiePie ως το πιο δημοφιλές YouTuber λίγους μήνες αργότερα.
  • Προς το παρόν, ο κύριος λογαριασμός του MrBeast θα πρέπει να ξεπεράσει μόνο την ινδική μουσική ετικέτα T-Series (251 εκατομμύρια συνδρομητές) ως τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο YouTube. Ο μόλις 25χρονος Αμερικανός έφτασε τα 200 εκατομμύρια συνδρομητές.

Αναφέρεται: “αν ταξιδέψατε πίσω στο χρόνο και μου δείξατε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης όταν ήμουν 13 ετών, υπάρχει 0 πιθανότητα να πιστεύει ότι είναι πραγματικό”, έγραψε ο MrBeast μαζί με ένα στιγμιότυπο οθόνης του αριθμού των συνδρομητών του. “Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή, έχω ακόμα δεκαετίες στη δεξαμενή”, πρόσθεσε.

Αλλά: αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα μένει να δούμε. Ο MrBeast αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι διανοητικά εξαντλητικό να δημιουργεί συνεχώς νέο περιεχόμενο. Επιπλέον, είναι επίσης απασχολημένος με πολλά άλλα πράγματα, όπως μια μάρκα σοκολάτας και μια αλυσίδα χάμπουργκερ.