Το “EA Sports FC 24” κυκλοφόρησε επίσημα ως το πρώτο παιχνίδι στην εποχή μετά τη FIFA

Το “EA Sports FC 24” κυκλοφόρησε επίσημα ως το πρώτο παιχνίδι στην εποχή μετά τη FIFA

Είναι το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας άλλης εποχής στον κόσμο του παιχνιδιού. Για πρώτη φορά, η λέξη “FIFA” δεν θα εμφανίζεται πλέον στο εξώφυλλο του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιρικού παιχνιδιού όλων των εποχών. Το παιχνίδι είναι τώρα γνωστό ως EA Sports FC.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι ήδη σε εξέλιξη και έτσι ήρθε η ώρα για την τελευταία έκδοση της FIFA. Φαίνεται λίγο διαφορετικό φέτος από ό, τι ήμασταν από τη δεκαετία του ’90. Ο λόγος για την αλλαγή του ονόματος είναι το γεγονός ότι ο παραγωγός EA Sports δεν συμφώνησε με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία FIFA, η οποία προφανώς ζήτησε περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα ονομασίας για τέσσερα χρόνια.

Τελική Ομάδα

Εκτός από το νέο όνομα, θα πάρετε μερικές ακόμα καινοτομίες από το EA Sports 24. Το gameplay του παιχνιδιού είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο, αλλά υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στη δημοφιλή λειτουργία Ultimate Team. Τώρα μπορείτε να βρείτε ακόμη και γυναίκες παίκτες εκεί και να τις συνδυάσετε με τους άνδρες παίκτες στο παιχνίδι. Υπήρξε μεγάλη κριτική για αυτή την απόφαση, αλλά αυτό δεν σταμάτησε την EA Sports. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να γίνουν οι παίκτες καλύτεροι στην τελική ομάδα επιτυγχάνοντας στόχους, αντί να πληρώνουν.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε προπονητές για ατομικές προπονήσεις. Οι αναφορές για έναν αγώνα σας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για τον αντίπαλό σας, όπως οι ενδεκάδες, οι τακτικές και η πρόσφατη φόρμα τους.

Συνολικά, η FC 24 περιέχει τουλάχιστον 19.000 παίκτες από 700 ομάδες σε 49 πρωταθλήματα. Τα γήπεδα και οι θέσεις της κάμερας κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ρεαλιστικό από τις προηγούμενες εκδόσεις.